search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Κραουνάκης κατά Κούγια για Χατζηδάκι: «Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια» (Video)

14.05.2022 14:35
xatzidakis

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την αναφορά Κούγια στον Μάνο Χατζηδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ανήκω στους ανθρώπους που η χάρη του μεγάλου μαέστρου μου έδωσε τα πρώτα μου βήματα. Δεν είχα ποτέ πολύ κολλητή παρέα, αλλά είχα τις ευλογίες του. Θέλω να πω κάτι, που είναι καλό να ακουστεί για να μην έχουμε ποτέ ξανά μία τέτοια αναφορά. Όταν σκουντάμε τα χώματα των μεγάλων πεθαμένων, η δύναμη που ανακινείται είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαλύσει σύμπαντα», είπε.

«Κάτι από τη μεγάλη μας κληρονομιά, που έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που την υπέγραψαν είναι πολύ λίγοι. Θα το πω έτσι όπως το νιώθω και όπως το ενέγραψε κι ένας από τους φίλους και συνεργάτες μου, ο Γεροντίδης: Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά ονομαστικά στον ποινικολόγο.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης προέτρεψε τον Δικηγόρο Σύλλογο να πάρει μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Θηβαίος για Φιλιππίδη: «Είναι παιδικός μου φίλος – Θα τον συμβούλευα να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του» (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους κακούς ήρωες – Ο Σπάιντερμαν ήταν και λίγο μ@@@κας»

Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους πέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής επίθεσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:11