search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή» (Video)

02.02.2022 12:07
stamatis_kraoynakis-new

Στο σημείο που έφτασε κάποτε λόγω μεγάλου έρωτα αναφέρθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης, απαντώντας -μεταξύ άλλων- ποια είναι η σχέση του με την πίστη και τον Θεό.

Καλεσμένος στο «Mega Stories», ο μουσικοσυνθέτης μίλησε επίσης για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, επισημαίνοντας ότι αποτελεί την ερμηνεύτρια που ταίριαξε πιο πολύ από κάθε άλλον καλλιτέχνη με τα τραγούδια του, κάτι για το οποίο θέλησε, μάλιστα, να την ευχαριστήσει και δημοσίως.

Μιλώντας για τον έρωτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης δε διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ξενυχτήσει έξω από σπίτι ώστε να εξακριβώσει αν η σχέση του τον απατούσε.

«Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι στην ηλικία των 67 ετών έχει ερωτευτεί τρεις φορές.

Αναφορικά με την πίστη, ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά: «Ο ωραίος γελαστερός Θεός, ο χοχοχο, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

Διαβάστε επίσης:

Hilton: Από τον Ωνάση στον… Μπελμοντό – Οι διάσημοι θαμώνες του ξενοδοχείου που έγινε σημείο αναφοράς της Αθήνας (photos)

Τάνια Ρόκα: Η συγκινητική καντάδα των φίλων της μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο

«Στη Λάμψη φορούσα περούκα» αποκαλύπτει ηθοποιός της σειράς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36