search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανακοίνωσε ότι απέβαλε

15.05.2022 00:52
britney_spears_new

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ανακοίνωσε η Britney Spears ότι απέβαλε.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, έγραψε: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό».

»Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022 – Καπουτζίδης: «Την Πέμπτη κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή – Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» (Video)

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το «ανθισμένο» μπαλκόνι της (Photo)

Χρήστος Θηβαίος για Φιλιππίδη: «Είναι παιδικός μου φίλος – Θα τον συμβούλευα να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49