search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Eurovision 2022 – Καπουτζίδης: «Την Πέμπτη κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή – Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή» (Video)

15.05.2022 00:14
kapoutzidis new

Τη συμμετοχή της Σουηδίας, στον τελικό της Eurovision, περίμενε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να μιλήσει για «όσα πρέπει να συζητάμε».

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο σχόλιό του κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού.

»Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Καθηλωτική η Αμάντα Γεωργιάδη (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους κακούς ήρωες – Ο Σπάιντερμαν ήταν και λίγο μ@@@κας»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα”;» – «Αν δεν έχω καταφέρει κάτι, ήμουν εγώ μέτριος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19