search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Αυτοκτονία 14χρονου: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των συμμαθητών του (Video/photos)

16.05.2022 21:22
autoktonia- mathites-new

Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των συμμαθητών του 14χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του στα Κάτω Πατήσια , με τους γονείς του να τον βρίσκουν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Οι συμμαθητές του στα Σεπόλια τον αποχαιρέτισαν χρησιμοποιώντας τις σχολικές τσάντες τους, και σχηματίζοντας το όνομά του στο προαύλιο του σχολείου, δείχνοντας έτσι τη θλίψη τους για τον τραγικό χαμό του του 14χρονου. Κάποιοι άλλοι άναψαν καπνογόνα, φωνάζοντας το όνομά του.

Την ίδια ώρα, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ξεκινά κατεπείγουσα έρευνα για το εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο μαθητής να συμμετείχε σε διαδικτυακή «πρόκληση» με την ονομασία Blackout Challenge, ένα επικίνδυνο παιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να προκαλέσουν ασφυξία μέχρι λιποθυμίας και να καταγράψουν την κίνησή τους αυτή σε βίντεο.

Βέβαια, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του, ο άτυχος 14χρονος δεχόταν συστηματική παρενόχληση (bullying), με ομάδα μαθητών συχνά να τον βρίζει, να τον φτύνει, να τον προπηλακίζει και να του πετάνε νεράντζια.

Όλα αυτά θα εξεταστούν στην έρευνα που έχει ξεκινήσει για να πέσει φως στα αίτια θανάτου του 14χρονου μαθητή.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Γιαννόπουλος: Το Χαμόγελο του Παιδιού κινδυνεύει να κλείσει (Video)

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δεν ήταν άστεγος ο άνθρωπος που διαμελίστηκε στον ρομποτικό κάδο

Αθήνα: Γιατί είναι ο ιδανικός προορισμούς για τον αυθεντικό ταξιδιώτη σύμφωνα με το Forbes

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42