search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Θάνατος 14χρονου στα Κάτω Πατήσια: Ήταν θύμα άγριου bullying, σύμφωνα με τους συμμαθητές του

16.05.2022 15:25
sxoleio_new

Θύμα άγριου bullying ήταν το 14χρονο αγόρι από τα Κάτω Πατήσια που έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με δηλώσεις συμμαθητών του.

Οι περισσότεροι συμμαθητές του κάνουν λόγο για άγριο bullying που δεχόταν το 14χρονο αγόρι, αφού, όπως αναφέρουν, «τον πείραζαν συστηματικά κάποια παιδιά».

Σύμφωνα με πόσα ανέφεραν τα παιδιά από το 54ο Γυμνάσιο Αθηνών, την περασμένη Παρασκευή τον είχαν απειλήσει πως θα τον μαχαιρώσουν, όταν θα πήγαινε την ερχόμενη εβδομάδα στο σχολείο.

Επίσης, καταγγέλλουν την αδράνεια των δασκάλων και της διεύθυνσης του σχολείου σε ανάλογα περιστατικά βίας και bullying.

Όσον αφορά το «blackout challenge», το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται σχετικά με το τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία, τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο δεν γνωρίζουν αν συμμετείχε σε μια τέτοια «πρόκληση».

Η αστυνομία που ερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το νεαρό αγόρι δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και προσπαθούν μέσα από μαρτυρίες αλλά και από τα στοιχεία που θα δώσουν το κινητό του τηλέφωνο και ο υπολογιστής του, να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Διαβάστε επίσης

Σάλος στη Βρετανία με υπουργό: Να δουλεύετε περισσότερες ώρες για να τα βγάζετε πέρα

Καρδιακή προσβολή: Τι αυξάνει τον κίνδυνο «μέσα σε μόλις μία ώρα»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Κεντρική Επιτροπή: Προηγείται η Αχτσιόγλου, ποιοι φαίνεται να «μπαίνουν» στη δεκάδα στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03