ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:55
MENU CLOSE

Εκλογές Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παραμένει η πρωτιά Αχτσιόγλου στην Αττική, Τεμπονέρας στη δεύτερη θέση

16.05.2022 23:19

Συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με την ενσωμάτωση το βράδυ της Δευτέρας στην Αττική να έχει ξεπεράσει το 60 – 65% αρχίζει και διαμορφώνεται μια πιο κατασταλαγμένη εικόνα τόσο για τη δεκάδα όσο και για την 20άδα.

Την δεκάδα κλείνει ο Γραμματέας της απερχόμενης ΚΕ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας (Ομπρέλα) δεν βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο στην 11η θέση εμφανίζεται η Θεανώ Φωτίου, 12ος ή 13ος ο Νίκος Φίλης, 15ος ο Νίκος Βούτσης. Πιο πίσω βρίσκονται οι Τσακαλώτος (17ος) και οι ΣκουρλέτηςΒίτσαςΔρίτσας (εντός της 25άδας).

Στις περιφέρειες πρώτοι σε σταυρούς έρχονται οι Θεοδώρα Τζάκρη και Κατερίνα Νοτοπούλου στην Κεντρική Μακεδονία, η Όλγα Γεροβασίλη στην Ήπειρο, ο Θάνος Μωραϊτης στη Δυτική Ελλάδα, ο Γιάννης Σαρακιώτης στην Στερεά Ελλάδα, ο Αλέξης Χαρίτσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Γιάννης Μπουρνούς στο Βόρειο Αιγαίο και ο Παύλος Πολάκης στην Κρήτη.

Η εικόνα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ώρες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το πρωί.

Επίσημες ανακοινώσεις εκκρεμούν και για το τελικό νούμερο της συμμετοχής (κατά πληροφορίες η προσέλευση ξεπέρασε τις 152.000) και για το ποσοστό του προέδρου, το οποίο ανήλθε σε πάνω από 99%, κοινώς δεν υπήρξε γραμμή για λευκά/άκυρα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης εκθέτει διεθνώς την χώρα στην ελευθερία του Τύπου

Μητσοτάκης με Μπάιντεν: Στο επίκεντρο το ζήτημα της ενεργειακής ασφάλειας (Video)

Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Σε ρυθμούς συνεδρίου το κόμμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04
Exit mobile version