search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:41
MENU CLOSE

Τελική διαδικασία αλα ιταλικά «μαγειρεύεται» στο «MasterChef»

17.05.2022 08:38
MasterChef_new

Πάνε οι κριτές του «MasterChef», πέταξαν. Στ’ αληθινά. Σωτήτης Κοντιζάς, Πάνος Ιωναννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εντοπίστηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά αποσκευών. Και δεν ήταν μόνοι. Μαζί ήταν και οι παίκτες που έχουν απομείνει στο μαγειρικό ριάλιτι και έχουν περάσει στην τελική φάση του προγράμματος.

Προορισμός η Ιταλία. Η τελική φάση του διαγωνισμού- σίγουρα ο ημιτελικός- θα πραγματοποιηθεί εκεί. Πιθανόν ένα τμήμα γυρισμάτων και του τελικού για τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο να γίνει εκεί, όμως πληροφορίες περισσότερες για την ώρα δεν έχουν γίνει με σαφήνεια γνωστές, καθώς κανάλι και παραγωγή θέλουν να διατηρήσουν το στοιχείο του  απρόσμενο για την τηλεθέαση.

Ακριβώς για τον λόγο αυτό ζητήθηκε να γίνει σεβαστό το αίτημα να μην αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των παικτών που συνταξίδεψαν με του κριτές του «MasterChef» και το τηλεοπτικό συνεργείο.

Τί προβλέπει η διαδικασία του μαγειρικού ριάλιτι

Η πραγματοποίηση γυρισμάτων στο εξωτερικό προβλέπεται στο σκεπτικό του προγράμματος και είχαν διεξαχθεί τελικές διαδικασίες κατά το παρελθόν. Χρειάστηκε όμως να γίνει αναγκαστική προσαρμογή στις απρόσμενες συνθήκες που αναπτύχθηκαν εξαιτίας της πανδημίας Covid19 και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με την αναστολή των περιοριστικών μέτρων η παράμετρος αυτή στην διαδικασία του τηλεριάλιτι ενεργοποιήθηκε ξανά.

Στο «MasterChef» οι τηλεθεατές μπορεί να παρακολουθούν τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι επτά παίκτες που έχουν απομείνει, πλην όμως από το Star προβάλλονται επεισόδια που έχουν γυριστεί πριν από κάποιο καιρό και στο μεταξύ το ριάλιτι βρίσκεται σε εξέλιξη. Που σημαίνει πως ό,τι γύρισμα είναι προγραμματισμένο να γίνει εκτός Ελλάδας, οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν καθώς η σεζόν- και το πρόγραμμα- οδεύει προς την ολοκλήρωση του.

Διαβάστε επίσης

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο νέο τεύχος του Περιοδικού της Βουλής

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κυρίαρχο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50