search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Αλλάζει στάση η Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρχισε να προαυλίζεται στη φυλακή – Διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της

18.05.2022 15:39
roula87-new

Αλλάζει στάση η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ξεκίνησε τον προαυλισμό της στο χώρο ασφαλείας των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, άρχισε σύμφωνα με πληροφορίες σιγά-σιγά να προαυλίζεται.

Η Πισπιρίγκου τις τελευταίες ημέρες δείχνει πιο ήρεμη και ευδιάθετη, ενώ αν και αρχικά είχε επιλέξει να μη βγαίνει καθόλου στο προαύλιο, όπως όλα δείχνουν έχει αλλάξει στάση.

Να σημειωθεί ότι ο προαυλισμός της δεν διαρκεί πολύ, καθώς η κατηγορούμενη και προφυλακισθείσα, βιάζεται να επιστρέψει, καθώς έχει συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες, τόσο με τον συνήγορό της, όσο και με την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει με χειροκροτήματα, αλλά όχι με δεσμεύσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα – Απέτυχε να αποτρέψει την πώληση F16 στην Τουρκία»

Νέο στούντιο έπειτα από 35 χρόνια στην ΕΡΤ (photos)

Κλιματικός Νόμος: Μηδενική ενέργεια από λιγνίτη μετά το 2028 – Μόνο μηδενικών εκπομπών ΙΧ από το 2030 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58