search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Δολοφονία Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η απόφαση – «Κυρία Πρόεδρε, θέλω να πω ότι δεν φταίω…» – Νέα ένταση στη δίκη

18.05.2022 12:13
TOPALOUDI56

Στις 20 Μαΐου θα ανακοινωθεί τελικά η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τους δυο νεαρούς κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, που πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια, ολοκλήρωσαν σήμερα τις αγορεύσεις τους και το δικαστήριο διέκοψε ανακοινώνοντας πως θα ανακοινώσει την απόφασή του την Παρασκευή.

Στην αίθουσα επικράτησε ένταση κατά την αγόρευση του συνηγόρου του Αλβανού κατηγορούμενου. Η επιχειρηματολογία της υπεράσπισης προκάλεσε την έκρηξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν από την αίθουσα για να ηρεμήσουν.

«Θέλω να πω ότι δεν φταίω»

Οι δυο κατηγορούμενοι μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι.

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο τόνισε «κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δεν φταίω».

Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι αλλο;

Κατηγορούμενος: Όχι

«Δεν δέχομαι τον βιασμό, ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, ζητάω συγγνώμη»

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία ανέφερε: «όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονια, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να ειναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογενεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Καταργείται η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου (Video)

Γιαννόπουλος σε Μιχαηλίδου: Έχετε εμπάθεια με το Χαμόγελο του Παιδιού – Ο Γεραπετρίτης μου ζήτησε να μη δώσω άλλη δημοσιότητα (video)

Πύργος: Έκκληση από την αδερφή του Θύμιου για τον εντοπισμό του – «Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:28