search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Τα πρόσωπα που θα κάθονται στην πρώτη σειρά του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Η συμβολική κίνηση για την Φώφη Γεννηματά 

20.05.2022 08:26
pasok new

Όλα έτοιμα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που ξεκινάει σήμερα στις 18.00 το απόγευμα. 

Όπως είναι γνωστό στο Κλειστό του Φαλήρου θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Σημίτης (θα μιλήσει ακριβώς μετά την ομιλία Ανδρουλάκη), ο Γιώργος Παπανδρέου (Σάββατο στις 13:00) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (Σάββατο στις 13:30).

Ποια θα είναι όμως η χωροταξία της πρώτης σειράς του Συνεδρίου; Στην πρώτη σειρά θα κάθονται η Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ (επικεφαλής Ευρωομάδας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών), ο Σεργκέι Στάνισεφ, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Πιο δεξιά τους θα κάθονται οι κ.κ. Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος. Στα αριστερά του Νίκου Ανδρουλάκη θα βρίσκεται ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, αμέσως μετά θα ακολουθεί (δύο θέσεις αριστερά του Ανδρουλάκη) μια κενή καρέκλα με ένα λουλούδι, για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Στην πρώτη σειρά θα βρίσκεται και ο νυν Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης. 

Πίσω από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κάθονται φρέσκα πρόσωπα, όπως ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, η στενή του συνεργάτης Μάρα Κουκουδάκη, ο Παναγιώτης Βλάχος, ο Στέφανος Ξεκαλάκης κ.ά..  

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι εξέφρασαν δυσαρέσκεια για την παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στο Συνέδριο 

Η «διατασική» Μαριλίζα χαίρει της εκτίμησης όλων

Φοιτητικές εκλογές σε κλίμα αδιαφορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:50