search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Ελασσόνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 10 μηνών μωρό μία ημέρα πριν τη βάφτισή του και το γάμο των γονιών του (Video)

20.05.2022 09:32
troxaio new

Η σημερινή θα ήταν κανονικά η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Θα βάφτιζαν το – 10 μηνών – αγγελούδι τους και θα επισφράγιζαν την αγάπη τους με τον θρησκευτικό γάμο τους. Και είναι τελικά η χειρότερη ημέρα που θα μπορούσαν να φανταστούν. Μια μαύρη ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους αφού θα κηδέψουν τελικά το παιδί τους.   

Η σσύλληπτη τραγωδία έγινε στην Ελασσόνα, με ένα παιδί μόλις 10 μηνών να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, μπροστά στη μητέρα του

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα χθες το απόγευμα για το μελλόνυμφο ζευγάρι όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του μωρού ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο.

Η μητέρα είχε πάει να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις τελετές.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η οδηγός δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο έδωσαν κυριολεκτική μάχη για να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

To ασθενοφόρο παρέλαβε και τη 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε αν και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.  

H φωτογραφία είναι Αρχείου

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου (Video)

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές επιμένουν οι βροχές (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03