search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Μακελειό στο Τέξας: Μίλησε η μητέρα του δράστη – «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιος, είχαμε καλή σχέση»

25.05.2022 23:55
texas_new

Η μητέρα του δράστη που εισέβαλε την Τρίτη (24/5) σε σχολείο του Τέξας και σκότωσε 21 ανθρώπους, μίλησε στη Daily Mail.

Η μητέρα του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος, Αντριάνα Ρέγιες, είπε «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος», ενώ τόνισε ότι δεν φανταζόταν πως ο γιος της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως δήλωσε, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση με τον γιο της.

Η Αντριάνα Ρέγιες, βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας της, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι ο 18χρονος, πριν εισβάλλει στο σχολείο και σκορπίσει το θάνατο. 

«Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτό».

Τέλος, είπε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του, προσθέτοντας: «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Γερμανός: «Πήγα να πεθάνω στον Ευαγγελισμό – Βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος»

Οργή Ζαχάροβα για την «αντιρωσική στάση» της Ελλάδας – Δεν φέρουμε ευθύνη για την όξυνση στις σχέσεις μας απαντά η Αθήνα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 8,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06