search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πατέρας της μετά από εγκεφαλικό

25.05.2022 10:36
markl-new

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που φέρεται να υπέστη.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Μαρκλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνια, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς, ενώ έπρεπε να γράψει τα συμπτώματά του σε ένα κομμάτι χαρτί.

Σε δικό της δημοσίευμα, η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια Μαρκλ, καθώς φέρεται να πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Μέγκαν.

«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Σαμάνθα Μαρκλ, ενώ κατηγορώντας ευθέως την αδερφή της Μέγκαν ανέφερε τα εξής:

«Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.

Μάλιστα, η Σαμάνθα Μαρκλ έχει κατηγορήσει πολλάκις τη Δούκισσα του Σάσεξ για την εξασθένιση της υγείας του πατέρα τους, ενώ δε δίστασε να της κάνει δημόσια επίθεση στο Twitter όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα, ενώ με τον πατέρα της δεν μιλούσε.

«Τι θα έλεγες να αποτίσεις φόρο τιμής στον πατέρα σου; Φτάνει πια. Φέρσου σαν ανθρωπίστρια, συμπεριφέρσου σαν γυναίκα. Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ, Μεγκ!», είχε γράψει χαρακτηριστικά τότε.

Σύμφωνα με κάποια μέσα, η εξέλιξη αυτή με την υγεία του Μαρκλ σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί τελικά στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, όπως σκόπευε να κάνει για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Τέξας: Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού – Φωτογραφίες με όπλα και ανατριχιαστικά μηνύματα πριν τη σφαγή στο δημοτικό (photos)

Τέξας: 19 παιδιά και δύο ενήλικες τα θύματα 18χρονου ένοπλου – Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης (Video/Photos)

Πούτιν: Γιατί τα ουκρανικά λιμάνια είναι τόσο σημαντικά για τον Ρώσο πρόεδρο;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:37