search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:03
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του Tin Soldier – Αποσβολωμένοι τον κοιτούσαν οι πολίτες (video)

25.05.2022 17:58
deniro097-new

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier», τα οποία θα πραγματοποιηθούν τόσο στην ίδια την πόλη, όσο και στη Δράμα.

Στο βίντεο διακρίνεται ο γνωστός ηθοποιός να περπατά στα παρασκήνια με άντρες της ασφάλειας της παραγωγής, ενώ περαστικοί έχουν σταματήσει ό,τι κάνουν και τον κοιτούν.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη ΧΑΝΘ για τις πρώτες σκηνές που θα γυριστούν στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο του Taifer διακρίνεται ο γνωστός ηθοποιός να περπατά από τα παρασκήνια με άντρες της ασφάλειας της παραγωγής, ενώ περαστικοί έχουν σταματήσει ό,τι κάνουν και τον κοιτούν αποσβολωμένοι.

Γυρίσματα θα γίνουν επίσης στο φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Millennium στη Θέρμη.

Σημειώνεται ότι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ που θα συμμετέχει στην ταινία, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο Τζέιμι Φοξ και ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε η Κέιτ Μος – «Ο Τζόνι δεν με έσπρωξε ποτέ από τη σκάλα» (Photos/Video)

Μόργκαν Φρίμαν: Μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν – Γιατί εκνεύρισε τον Ρώσο Πρόεδρο (Video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση – Έβλεπα μόνο σκοτάδια, έφαγα ξύλο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01