search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Τελικός Champions League: Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 – Η «Βασίλισσα» πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά! (Photo | Video)

29.05.2022 00:40
Liverpool-Real_new

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Βινίσιους στο 59′ κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στον τελικό.

Με ήρωα όμως τον τερματοφύλακά της, Τιμπό Κουρτουά (9 αποκρούσεις), η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει την Λίβερπουλ στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού κατακτώντας έτσι, το Champions League για τη σεζόν 2021-2022.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League στο Παρίσι και κατέκτησε τον 14ο τίτλο της στη διοργάνωση.

Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι κατέκτησε το 4ο Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός είναι πρώτος στην σχετική λίστα που έχει πλέον «καρέ» (2 Μίλαν, 2 Ρεάλ).

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αρχίζει η εφαρμογή του νέου συστήματος για τα τιμολόγια – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τα 600 ευρώ

Ουγγαρία: Φθηνή βενζίνη μόνο για… ημεδαπούς

Φεστιβάλ Καννών: Σε ταινία που γυρίστηκε στην Χιλιαδού, της Εύβοιας, ο «Χρυσός Φοίνικας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37