search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Το ρομαντικό δείπνο με τη σύντροφό του στο Σεν Τροπέ

31.05.2022 18:44
mask_new

Ρομαντική απόδραση για τον Έλον Μασκ και τη σύντροφό του, καθώς βρέθηκαν στο Σεν Τροπέ και απόλαυσαν ένα μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο Chevel Blanc.

Ο 50χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εθεάθη το Σαββατοκύριακο να απολαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα του με τη σύντροφό του Νατάσα Μπάσετ στον παράδεισο των εκατομμυριούχων, Σεν Τροπέ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Έλον Μασκ με την σύντροφό του απολαμβάνουν το κρασί τους και τις τηγανιτές τους πατάτες μαζί με το υπόλοιπο γεύμα τους, μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ο Έλον φόρεσε ένα σκούρο γκρι μπλουζάκι και ένα μαύρο τζιν, ενώ η Νατάσα Μπάσετ φορούσε ένα όμορφο πράσινο φόρεμα και ασημί σανδάλια.

Μετά το γεύμα τους, το νέο ζευγάρι πήγε βόλτα στην παραλία.

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Η Ρωσία να τερματίσει τις επιθέσεις στις υποδομές μεταφορών, να άρει τον αποκλεισμό των ουκρανικών λιμανιών

ΠΟΥ για ευλογιά των πιθήκων: Τα εμβόλια δεν θα είναι αμέσως ή ευρέως προσβάσιμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50