search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:27
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Αυτοκτόνησε» γνωστός γυμναστής – Γιατί ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών τις έρευνες, τι αναφέρει σε ανάρτησή του

31.05.2022 22:53
thessaloniki- gimnastirio43-new

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αυτοχειρίας του γνωστού προπονητή Γιώργου Παπαναούμ, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οικείο πρόσωπο του 50χρονου είδε μία ανησυχητική ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο γυμναστήριο που διατηρούσε, επί της οδού Γαμβέττα 47, εντόπισαν τον γνωστό προπονητή απαγχονισμένο.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια, ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Μάλιστα, σε σημείωμα που φέρεται να άφησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, φέρεται να «έδειχνε» διάφορα πρόσωπα και τα συνέδεε με την απόφασή του, ενώ άφηνε «αιχμές» για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες.

Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η τελευταία ανάρτηση

Σύμφωνα με το thessnews.gr, ο γυμναστής έγραψε στην ανάρτησή του πως «έχασε» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ από μια γυναίκα, την οποία δήλωσε πως αγάπησε με πάθος. Εξήγησε ότι της είχε δώσει τους ηλεκτρονικούς κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό του στην τράπεζα.

Ακόμα, στη μακροσκελή ανάρτησή του κάνει λόγο για «δασκαλεμένα κορίτσια» που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς αλλά και για διάφορα κυκλώματα, ωστόσο σε πολλά σημεία το κείμενο φαίνεται να μην έχει συνοχή, επειδή ο ίδιος δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Silver Alert: Εξαφανίστηκαν έξι άνθρωποι μέσα σε 12 ώρες

Χαλκιδική: «Θα μπορούσα να μην έχω βγει ζωντανή» δηλώνει η 19χρονη που βιάστηκε σε παραλία

Εξαφάνιση 17χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Πληροφορίες για ανάμιξη τρίτων προσώπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:27