search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Χαλκιδική: «Θα μπορούσα να μην έχω βγει ζωντανή» δηλώνει η 19χρονη που βιάστηκε σε παραλία

31.05.2022 20:49
viasmos_new

Σοκαρισμένη είναι η 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία της Χαλκιδικής. Συντετριμμένη από την περιπέτεια που βίωσε, μίλησε μέσω της συνηγόρου της, Ανθούλας Ανάσογλου.

«Είμαι σε μεγάλο σοκ και έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή», ανέφερε η άτυχη κοπέλα.



«Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται πισώπλατα μια τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης ελευθερίας και σωφρονισμού, και να κινδυνεύει η ψυχική και σωματική της ακεραιότητα όπως κινδύνεψα εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά η 19χρονη.




Πώς συνέβη η αποτρόπαια πράξη




Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η 19χρονη πήγε σε παραλία της Χαλκιδικής για μπάνιο και , όπως κατήγγειλε, άγνωστος της επιτέθηκε και την βίασε, όπως κατέδειξε και η ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε την καταγγελία της.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και με περιπολικό αστυνομικοί μετέφεραν την 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι ηλικίας 56 ετών, από την Αλβανία, τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη χθες τον αναγνώρισε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Ο κατάδικος είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία την 19χρονη να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της και μετά ακολούθησαν όσα κατήγγειλε η κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση 17χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Πληροφορίες για ανάμιξη τρίτων προσώπων

ΣτΕ: Μόνο οι Μεσσήνιοι παραγωγοί ελιάς Καλαμών θα μπορούν να γράφουν «Καλαμάτα» στις συσκευασίες

Μάσκες τέλος από 1η Ιουνίου: Τι ισχύει σε εσωτερικούς χώρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21