search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:22
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε λεωφορείο, προκάλεσε σοβαρό τροχαίο και εξαφανίστηκε (Video/Photos)

01.06.2022 08:15
troxaio_thessaloniki_new

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην οδό Παπαναστασίου, στην Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς, υπήρξε μόνο ο ελαφρύς τραυματισμός ενός 26χρονου οδηγού. Παράλληλα, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αναζητείται, καθώς το όχημα που οδηγούσε το είχε κλέψει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:25 όταν ένα 16θέσιο λεωφορείο πετάχτηκε με ταχύτητα στην οδό Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους. Προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

Από τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα. Είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ο οδηγός του mini bus μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή. Μάταια προσπάθησαν να τον σταματήσουν κάποιοι περαστικοί.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που το έβαλε στα πόδια ήταν γιατί το 16θέσιο όχημα δεν ήταν δικό του. Το είχε κλέψει δέκα λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το 16θέσιο λεωφορείο ανήκει σε κλινική που εδρεύει στον Δήμο Θέρμης.

Το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου

Έκαψαν μάντρα αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο (Video)

Ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στο Γυμνάσιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:21