search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι αντιδράσεις του πρίγκιπα Λούις «έκλεψαν» την παράσταση στους εορτασμούς για τα 70 της χρόνια στο θρόνο (Video)

02.06.2022 20:29
luis-uk-12-new

Έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή είχαν η παρέλαση και οι εορτασμοί προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 70 χρόνια που συμπλήρωσε στο θρόνο της Βρετανίας.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Λούις, γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο οποίος «έκλεψε» την παράσταση στον εξώστη του Παλατιού Μπάκιγχαμ είτε με τις γκριμάτσες του είτε με τη… βαρεμάρα του για όσα συνέβησαν.

Ο πρίγκιπας Λούις, φορώντας την επίσημη ενδυμασία του, στεκόταν όρθιος ανάμεσα στην 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τη μητέρα του, την Κέιτ, πλάι στα μεγαλύτερα αδέλφια του, τη Σαρλότ, 7 ετών και τον Τζορτζ, 8 και δεν είχε στιγμή… ησυχία στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της προγιαγιάς του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ακουμπούσε με τους αγκώνες στο κιγκλίδωμα εμφανώς βαριεστημένος, έδειχνε με το δάχτυλο τα αεροπλάνα, έγερνε στο πλάι, κρατούσε τα αυτιά του, με ορθάνοιχτο το στόμα, αποσπώντας ένα χαμόγελο από την πολύ σοβαρή προγιαγιά.

Διαβάστε επίσης

Προειδοποιεί η Interpol: Στα χέρια εγκληματιών θα καταλήξουν τα όπλα που αποστέλλονται στην Ουκρανία

Μητσοτάκης: Επανάσταση το Astypalea project – Στη μάχη της κλιματικής αλλαγής δεν πρέπει να είμαστε στάσιμοι

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Επιβεβαιώνεται η επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20