search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:37
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Δεν δίνει συνέχεια στο περιστατικό του εισβολέα με το ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο

03.06.2022 16:49
ert new

Αίσιο τέλος, κατά την ΕΡΤ, είχε το περιστατικό που συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) με νεαρό άνδρα, πρώην συμβασιούχο της εταιρείας που εργαζόταν στο ΕΡΤflix κατά πρώτες πληροφορίες, ο οποίος εισέβαλε με ρόπαλο στο κτίριο, αλλά ακινητοποιήθηκε στο χώρο υποδοχής του ισογείου, από άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ που έσπευσαν, χωρίς να προκαλέσει είτε τραυματισμό είτε υλικές ζημιές.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΡΤ ενημερώνει:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο.
Προηγουμένως είχε προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό».

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Ένταση με τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού – «Βαριέμαι να μιλάω για τον Λαζόπουλο» (Video)

Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο (Video)

Ο Τζώνη Καλημέρης στον 4ο του Ραδιομεγάρου, κατατοπίζεται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:08