search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Μάρω Κοντού για λίφτινγκ και πλαστικές: «Τα έχω κάνει όλα – Κάθε μέρα λέω “φτου σου κοριτσάκι μου”» (Videos)

03.06.2022 10:27
kontoy-maro-new

Για τις σχέσεις που το κοινο δεν έμαθε ποτέ, για τις πλαστικές στο πρόσωπό της αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα χρόνια που περνούν μίλησε η Μάρω Κοντού.

Καλεσμένη στο «Night Out», η ηθοποιός άνοιξε τα… χαρτιά της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη μιλώντας με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει.

Ερωτηθείσα, λοιπόν, αν έχει κάνει λίφτινγκ ή αν έχει «φτιάξει» τη μύτη της, η ίδια απαντά χωρίς ίχνος κόμπλεξ: «Ναι, μωρέ τα έχω κάνει όλα».

Κάθε πρωί που ξυπνάει, μάλιστα, «φτύνει» τον εαυτό της στον καθρέφτη να μην τον ματιάσει. «Φτου σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Και φτιάχνω τον καφέ μου και είμαι πανευτυχής. Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει» ανεφερε μεταξύ άλλων.

«Θάρρος ή Αλήθεια»

Παίζοντας στην ενότητα της εκπομπής «Θάρρος ή Αλήθεια», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποτε είχε σχέση με ηθοποιό χωρίς αυτή η σχέση να γίνει ποτέ γνωστή, ενώ αρνείται να αποκαλύψει το όνομά του ακόμα και σήμερα.

Μιλώντας για την πιο ένοχη απόλαυσή της, η Μάρω Κοντού παραδέχεται πως αυτή δεν είναι άλλη από το τσιγάρο.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τον ρατσισμό που βίωναν παλαιότερα οι γυναίκες που αποφάσιζαν να ασχοληθούν με το θέατρο.

 «Ηθοποιός ίσον ελαφρών ηθών. Και η ίδια μου η γιαγιά μου είχε πει ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα. Κι εγώ από άμυνα, ήθελα να το ανατρέψω αυτό» είπε, επισημαίνοντας ότι η γνώμη των άλλων για την ίδια ποτέ δεν την απασχόλησε ιδιαίτερα.

«Από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά πιθανόν να έδωσα γραμμή για τις γυναίκες και της εποχής εκείνης και του σήμερα. Ξέρεις πάντα εγώ δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με τα ταμπού, με το περιβάλλον, ακολουθώ τον δρόμο μου με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν ξοδεύω τον χρόνο μου να ακούσω τι λένε για μένα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από πολύ μικρή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Νικολαΐδης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Άμπερ Χερντ: Δηλώνει αδυναμία να καταβάλλει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο πλευρό της Μόουζες Ίνγκραμ, για τα ρατσιστικά σχόλια στο διαδίκτυο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:07