search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Δηλώνει αδυναμία να καταβάλλει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ

02.06.2022 23:57
amber heard76-new

Την αδυναμία της πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερντ να πληρώσει την αποζημίωση που επιδίκασε το δικαστήριο στον διάσημο ηθοποιό γνωστοποίησε η δικηγόρος της.

Ο Τζόνι Ντεπ βγήκε νικητής από την πολύκροτη δίκη, μολονότι οι ένορκοι έκριναν ότι οι δύο σταρ συκοφάντησαν ο ένας τον άλλον.

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλο που τελικά το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10,4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι και ο 58χρονος ηθοποιός δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.


Οι επόμενες κινήσεις της Άμπερ Χερντ


Την πρόθεση της εντολέως της να ασκήσει έφεση τόνισε η Ελέιν Μπρέντεχοφτ, δικηγόρος της Άμπερ Χερντ όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι NBC εάν η πελάτισσά της μπορεί να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια της αποζημίωσης: «Ω, όχι, σε καμία περίπτωση» ανέφερε και δήλωσε ότι η Χερντ δαιμονοποιήθηκε από τους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ.

«Είναι ένα φρικτό μήνυμα. Είναι ένα πισωγύρισμα, ένα σημαντικό πισωγύρισμα γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει», είπε η Μπρέντεχοφτ για την ετυμηγορία.



«Εκτός και αν βγάλεις το τηλέφωνό σου και καταγράψεις σε βίντεο τον σύζυγό σου ή ή τον σύντροφό σου να σε δέρνει, ουσιαστικά, δεν θα σε πιστέψουν», είπε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, μιλώντας στην εκπομπή Today Show, εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η υπόθεση επηρεάστηκε από τη γνώμη του κόσμου, με μεγάλη επιρροή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επιτράπηκαν ορισμένα πράγματα σε αυτό το δικαστήριο που δεν έπρεπε να επιτραπούν και αυτό προκάλεσε σύγχυση στους ενόρκους», είπε.

Η Μπρέντεχοφτ είπε ότι η Χερντ ένιωθε το «βάρος» της ετυμηγορίας της Τετάρτης.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε είναι ότι λυπάται πολύ για όλες αυτές τις γυναίκες εκεί έξω. Αυτό είναι πισωγύρισμα. Για όλες τις γυναίκες μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Και νιώθει — νιώθει το βάρος», κατέληξε η δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο πλευρό της Μόουζες Ίνγκραμ, για τα ρατσιστικά σχόλια στο διαδίκτυο (Video)

Βρετανία: Η «διακριτική» εμφάνιση Χάρι-Μέγκαν στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο (Videos)

Τι λέει η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην τελετή των Όσκαρ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56