search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:36
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Eτοιμάζει έφεση μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη (Photos/Video)

02.06.2022 09:16
amberheard26b

Το δικαστικό σίριαλ μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ μπορεί να συνεχιστεί, παρά τη νίκη του γνωστού ηθοποιού

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ηθοποιός  σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας που ουσιαστικά δικαίωσε τον Ντεπ.

Ο εκπρόσωπος της 36χρονης Χερντ, Alafair Hall, είπε στους New York Times ότι η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κίνησή της δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Για να γίνει δεκτή η έφεση, η Χερντ πιθανότατα θα πρέπει να αποδείξει ότι υπήρχαν λάθη στη δίκη ή στην ανάγνωση του νόμου από τον προεδρεύοντα δικαστή, σημειώνει το δημοσίευμα.

Η Χερντ θα πρέπει επίσης να καταβάλει εγγύηση ύψους ολόκληρου του ποσού των 10.350.000 δολαρίων, συν τις χρεώσεις τόκων κατά τη διάρκεια της δίκης της έφεσης.

Η αντίδραση της Χερντ στο άκουσμα της απόφασης

Οι ένορκοι έκριναν την Τετάρτη ότι η Χερντ δυσφήμησε σκόπιμα και κακόβουλα τον Ντεπ όταν έγραψε το 2018 στην Washington Post ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Η Άμπερ Χερντ, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της τη στιγμή που άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου υπέρ του Τζόνι Ντεπ. Η ηθοποιός κρατούσε το βλέμμα της χαμηλά, τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση που δικαίωσε τον πρώην σύζυγό της.

Η πρώτη ανάρτηση

Η Χερτν εξέφρασε την απογοήτευσή της και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου σε βάρος της:

«Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που όταν μια γυναίκα μιλούσε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. ώστε να κερδίσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Νίκη Ντεπ αλλά…

Υπενθυμίζεται ότι στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων συνολικά, σημαντικά χαμηλότερο ποσό από τα 50 εκατομμύρια δολάρια που είχε ζητήσει στη μήνυσή του.

Παράλληλα, το δικαστήριο δικαίωσε εν μέρει τη Χερντ – η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή με αφορμή τις δηλώσεις δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της – επιδικάζοντας αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης

Οκλαχόμα: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο – Τουλάχιστον 4 νεκροί, αυτοκτόνησε ο δράστης (photos/videos)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η αλαζονεία Πούτιν, Ζελένσκι και συμμάχων συντηρεί τους πυρηνικούς εφιάλτες

Το καλύτερο δώρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ (Photo/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19