search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Μια ολέθρια σχέση που αποκαλύπτεται στο δικαστήριο

15.04.2022 15:58
depp-heard21-new

Μία σχέση που κατέληξε σε «αμοιβαία βιαιότητα» περιγράφει η Λόρελ Άντερσον αναφερόμενη στο ζευγάρι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. Η Άντερσον ήταν η ψυχοθεραπεύτρια του ζευγαριού και κατέθεσε στο πλαίσιο της δίκης που διεξάγεται και έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, δεδομένης της δημοφιλίας και της αναγνωρισιμότητας των δύο.

Η κατάθεση της Λόρελ Άντερσον έγινε μετά από εκείνη της πρώην προσωπικής βοηθού της ψυχοθεραπεύτριας, Κέιτι Τζέιμς, η οποία ανέφερε πως η ηθοποιός μιλούσε και σε κείνη με επιθετικό τρόπο και την χαρακτήρισε ως ένα «δραματικό» πρόσωπο που ήταν ανασφαλές στην σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες του θυελλώδους γάμου είχε μπλεχτεί σε μία κατάσταση «αμοιβαίας κακοποίησης», είπε η Λόρελ Άντερσον, στην τρίτη μέρα της δίκης που γίνεται στη Βιρτζίνια.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του γιατί έγραψε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που αρνείται ο ηθοποιός. Ο Ντεπ ζητά ως αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια. Η Άμπερ Χερντ από την άλλη πλευρά μήνυσε τον πρώην σύζυγό της αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Λόρελ Άντερσον κατέθεσε ότι έκανε αρκετές συνεδρίες με το ζευγάρι μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2015. Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από την Χερντ τον Μάιο του 2016, 15 μήνες μετά τον γάμο.

Η ψυχοθεραπεύτρια περιέγραψε μία άστατη δυναμική στη σχέση του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, κάτι που φαινόταν στις συνεδρίες όπου οι δύο διαφωνούσαν έντονα αρκετές φορές και απειλούσαν ότι θα φύγουν.

Στις συνεδρίες που έγιναν χωρίς την παρουσία του Τζόνι Ντεπ, είπε η Λόρελ Άντερσον, η κυρία Χερντ υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα σωματικής βίας και μάλιστα μία φορά είχε παρουσιαστεί με αρκετές αμυχές στο πρόσωπο.

Μιαν άλλη φορά η κυρία Χερντ αντέδρασε βίαια σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τον κύριο Ντεπ να φύγει από την συνεδρία, είπε η ψυχοθεραπεύτριά τους.

«Της προκαλούσε υπερηφάνεια, κάθε φορά που αισθανόταν ότι δεν την σεβόταν, να ξεκινάει μία διαμάχη», είπε η κυρία Άντερσον περιγράφοντας τον ψυχισμό της Άμπερ Χερντ. «Αν εκείνος προσπαθούσε να φύγει για να εκτονωθεί μία διαμάχη, εκείνη του επιτίθετο για να τον κρατήσει εκεί, προτιμούσε την σύγκρουση παρά να τον αφήσει να φύγει», ανέφερε.

Επιπλέον η κυρία Χερντ συχνά διέκοπτε τον κύριο Ντεπ στη διάρκεια των συνεδριών ψυχοθεραπείας, όπως κατέθεσε η Λόρελ Άντερσον. «Η κυρία Χερντ μιλούσε με ερειστικό ύφος», είπε η κλινική ψυχολόγος, «αισθανόταν πολύ ισχυρή. Είχε πρόβλημα να μιλήσει με σταθερό ρυθμό.»

Η Λόρελ Άντερσον κατέθεσε επίσης ότι υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας τόσο για τον Τζόνι Ντεπ, όσο και για την Άμπερ Χερντ. Για τον Τζόνι Ντεπ είπε ότι τον χτυπούσε η μητέρα του, ενώ για την Άμπερ Χερντ ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα της.

Ο κύριος Ντεπ ήταν «ελεγχόμενος» για δεκαετίες πριν από την σύνδεσή του με την κυρία Χερντ, κατέθεσε η ψυχοθεραπεύτρια, επισημαίνοντας ότι δεν είχαν αναφερθεί περιστατικά βίας εναντίον των πρώην συντρόφων του. «Με την κυρία Χερντ προκλήθηκε. Ενεπλάκησαν σε αυτό που εγώ αντιμετώπιζα ως αμοιβαία κακοποίηση».

Μετά το διαζύγιο η Άμπερ Χερντ έγραψε στην εφημερίδα Washington Post ότι ήταν «μια δημόσια προσωπικότητα που αντιπροσώπευσε την ενδοοικογενειακή βία», παρόλο που δεν ανέφερε το όνομα του Τζόνι Ντεπ. Ο ηθοποιός όμως θεώρησε ότι αυτό το κείμενο που υπέγραψε η Άμπερ Χερντ ήταν δυσφημιστικό για τον ίδιο και έπληξε την καριέρα του.

Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ περιγράφουν τον Τζόνι Ντεπ ως έναν σύντροφο που την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά και είχε έφεση στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Από την πλευρά των συνηγόρων του Τζόνι Ντεπ, χαρακτηρίζονται «ψευδείς» οι ισχυρισμοί για ενδοοικογενειακή βία και υπολογισμένη στρατηγική για να τον πλήξουν προσωπικά.

Η δίκη αναμένεται ότι θα διαρκέσει έξι εβδομάδες και μεταδίδεται ζωντανά, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από την αμερικανική κοινή γνώμη.

Διαβάστε επίσης:

Νέα προειδοποίηση από Ρωσία: Ενδεχόμενη προσχώρηση Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ θα έχει «συνέπειες»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία προειδοποιεί την Ουάσιγκτον για «απρόβλεπτες συνέπειες» στην παγκόσμια ασφάλεια

Ο Κωσταντίνος Καζάκος απαντά: Υπήρχε, πράγματι, κόντρα ανάμεσα σε Βουγιουκλάκη – Καρέζη; (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13