search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:18
MENU CLOSE

Η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον Τζόνι Ντεπ για σεξουαλική επίθεση

12.04.2022 21:07
johnnydepp

Εκρηκτικοί νέοι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν σήμερα από την Άμπερ Χερντ για τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, κατά την έναρξη της δίκης της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, υποστήριξε ότι ο Ντεπ επιτέθηκε σεξουαλικά στην κυρία Χερντ χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι αλκοόλ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο ο Ντεπ ήταν μεθυσμένος.

Ο Ντεπ ήταν εμφανώς προβληματισμένος καθώς η Μπρέντεχοφτ διατύπωνε αυτούς τους ισχυρισμούς κουνώντας το κεφάλι του αρνητικά μετά τα σχόλιά της.

Είναι η πρώτη φορά που η Χερντ κάνει δημόσια αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο Ντεπ μηνύει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post στο οποίο τον κατηγόρησε για καταχρηστική συμπεριφορά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, ένα χρόνο αφότου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Rum Diary.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού των Πειρατών της Καραϊβικής στοχεύουν να αποδείξουν ότι η Χερντ είναι μια «καταναγκαστική ψεύτρα» και «βαθιά προβληματικό άτομο» που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μια «φάρσα» επινοώντας μια ιστορία ενδοοικογενειακής κακοποίησης για να ανεβάσει το προφίλ της στο Χόλιγουντ και να προωθήσει την καριέρα της.

Τζόνι Ντεπ: Βίντεο και νέες φωτογραφίες με την κακοποιημένη Άμπερ Χερντ «καίνε» τον ηθοποιό - Media

«Η μόνη ιατρική αναφορά για τραυματισμό κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν αυτός που υπέστη ο κύριος Ντεπ μετά από καυγά λίγο μετά τον γάμο τους, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία», είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος του κ. Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ. «Έριξε ένα μπουκάλι βότκα πάνω του που χτύπησε το χέρι του και διαλύθηκε, κόβοντας την άκρη ενός από τα δάχτυλά του».

Οι δικηγόροι της Χερντ υποστηρίζουν ότι ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλό του σε κατάσταση μέθης.

Η Βάσκεζ αντιμετώπισε τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση υποστηρίζοντας ότι η Χερντ τις επινόησε για να ενισχύσει περαιτέρω την επιχειρηματολογία της όταν συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να υπερασπιστεί τις αξιώσεις της στο δικαστήριο.

«Η Χερντ δεν είχε διατυπώσει ποτέ αυτή την κατηγορία εναντίον του Ντεπ — δεν ήταν ποτέ μέρος των ισχυρισμών της για κακοποίηση το 2016. Λοιπόν, τι άλλαξε; Όταν συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα αυτού που ισχυρίστηκε [σχετικά με το ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης], πανικοβλήθηκε και ισχυρίστηκε σεξουαλική επίθεση», είπε στους ενόρκους. «Στα πενήντα οκτώ χρόνια του κυρίου Ντεπ, καμία γυναίκα δεν τον κατηγόρησε ποτέ για βία και κανείς στο Χόλιγουντ ή στον κόσμο δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι ήταν θύτης – μέχρι που η κυρία Χερντ τον κατηγόρησε δημόσια».

Ο Ντεπ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ κατέστρεψαν την καριέρα του. Οι δικηγόροι της ισχυρίστηκαν ότι η καριέρα του βρισκόταν ήδη σε ύφεση, κυρίως λόγω της φερόμενης κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε λίγο πριν πεθάνει, δεν καιγόταν να με δει

Δανάη Μπάρκα: Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό της μπροστά στα μάτια της (Video)

Survivor: Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ – «Ψεύτικοι ο Τάκης και ο Μαρτίκας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:17