search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:20
MENU CLOSE

Ο Κωσταντίνος Καζάκος απαντά: Υπήρχε, πράγματι, κόντρα ανάμεσα σε Βουγιουκλάκη – Καρέζη; (Videos)

15.04.2022 13:37
karezi-voygioyklaki-kazakos-new

Στις συνεργασίες που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της πορείας του τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός αποκάλυψε -μευαξύ άλλων- την αλήθεια πίσω από τη φημολογούμενη κόντρα της μητέρα του Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Μανουσάκης είναι δύσκολος σκηνοθέτης και καλά κάνει»

«Την επόμενη σεζόν θα συνεργαστώ ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο Μανούσος είναι αυστηρός και δύσκολος σκηνοθέτης και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει. Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στο “Τμήμα Ηθών”, έπεσα στα βαθιά και κολύμπησα. Ήταν κάτι νέο για μένα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις δουλειές μου, με ελάχιστες εξαιρέσεις», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Μου έχει τύχει μία κακή συνεργασία με συνάδελφο. Το σημειώνεις κι απλά λες “θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε”. Από δω και πέρα, πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς. Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει μία πλήρης απομυθοποίηση, ενώ παλιά δεν υπήρχε αυτό. Παλιά, οι ηθοποιοί ήταν μύθοι»

Τι απαντά για τη φημολογούμενη κόντρα μεταξύ Βουγιουκλάκη – Καρέζη;

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε, τέλος, ότι οι φήμες για κόντρα και τσακωμούς ανάμεσα στη μητέρα του και την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μάρκετινγκ, καθώς οι δυο τους ήταν καλές φίλες.

«Η Τζένη Καρέζη κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν κι έβγαιναν μαζί. Όλο αυτό με την κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν έκανα παιδί γιατί θα γινόμουν σκλάβα του και θα άφηνα όλη τη ζωή μου πίσω (Videos)

Τζόνι Ντεπ: Εύχομαι το πτώμα της Άμπερ Χέρντ να αποσυντεθεί σε πορτ μπαγκάζ

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Νίκο Σεργιανόπουλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:20