search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Μέλπω Ζαρόκωστα για Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη έπαιζε ψεύτικα, ο Δημήτρης ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά» (Video)

12.04.2022 11:28
papamichail-voygioyklaki-new

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφερόμενη στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!

Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο. Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα».

Τι αποκάλυψε για Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ

«Η Αλίκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” και μου έλεγε “άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι”.

Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της φτούρισε, ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν» είπε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε επίσης:

Yπεραποκαλυπτική η Έλενα Τσαγκρινού – Δεν άφησε τίποτα στη… φαντασία! (Videos)

Νίκος Καρβέλας: Έγινε ξανά πατέρας στα 71 του – Ποια είναι η σύντροφός του (photos)

Έγκυος στο 3ο της παιδί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:13