search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι πιέζουν τον Μητσοτάκη για μία θέση στην Ευρωβουλή 

03.06.2022 08:22
nea dimoktatia new

Αλλαγή εκλογικού νόμου θα έχουμε σίγουρα. Και αυτός θα έρθει μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Όχι βέβαια για τις εθνικές αλλά για τις ευρωπαϊκές εκλογές. 

Η επαναφορά της λίστας – την οποία την θέλουν και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης – έχει βάλει πολλούς στον πειρασμό να παρακαλέσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία θέση στην Ευρωβουλή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ψάχνει πρόσωπα με επάρκεια και γνώση για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου συνεχίζουν σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο. 

Για το τι θα γίνει με Βόζεμπεργκ, Κεφαλογιάννη, Κυμπουρόπουλο είναι άγνωστο. Όσον αφορά την Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Θεσσαλονίκη. 

Ένα από τα πρόσωπα που πιέζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένταξη του στην «Ευρωλίστα» είναι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός. Ο κ. Ρωμανός διατηρεί καλές σχέσεις με το Μαξίμου και σε πολλές από τις συσκέψεις είναι παρών. 

Ο γνωστός για τους «τηλετσακωμούς» πολιτικός πιστεύει πως δικαιούται μία θέση στην Ευρωβουλή. «Θέλει να εξαργυρώσει την προσφορά του στη ΝΔ γι’ αυτό και πιέζει να είναι στην Ευρωλίστα», έλεγε ειρωνικά κορυφαία κυβερνητική πηγή. 

Υ.Γ: Θα είναι εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθήνας η Φωτεινή Πιπιλή παρά τα όσα γράφτηκαν. 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Οι «Γεννηματικοί» που βρίσκονται πλέον δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Κυβερνητικές επιφυλάξεις για Μπαλτάκο

«Πρόεδρε θέλω selfie»: Νεαρός με πλακάτ ζήτησε από τον Μητσοτάκη κοινή φωτογραφία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:08