search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:50
MENU CLOSE

Στην Κρήτη για διακοπές ο άνθρωπος με τις περισσότερες σωματικές παρεμβάσεις στον κόσμο (Video/Photos)

03.06.2022 12:39
rolf-piercing-new

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στην Κρήτη επέλεξε να κάνει διακοπές ο άνθρωπος που έχει κάνει πάνω του τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις στον κόσμο.

Πρόκειται για τον Γερμανό ρέκορντμαν του βιβλίου Γκίνες, Ρολφ Μπούχολτς (Rolf Buchholz), ο οποίος εντοπίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα του σε παραλιακή περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Το 2011 μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στο σώμα του, συνολικά 453. Από αυτά, τα 127 βρίσκονταν, μάλιστα, στο πρόσωπό του.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2012, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες, αυτό των περισσότερων σωματικών τροποποιήσεων (body modifications).

Έκτοτε, τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα Creta24, τονίζοντας ότι μέχρι και την κατάκτηση των ρεκόρ έγραφε κάθε παρέμβαση που έκανε στο σώμα του, κάτι που πλέον έχει σταματήσει να κάνει.

«Πριν από 23 χρόνια ξεκίνησα με το πρώτο τατουάζ και από τότε κάνω όλο και περισσότερα», ανέφερε ο Μπόυχολτς του οποίου το σώμα καλύπτεται κατά 90% από τατουάζ και οποίος παρενέβη ακόμη και στους βολβούς των ματιών του κάνοντάς τους -με έγχυση μελανιού- μαύρους.

Τόνισε, ωστόσο, πως η κατάκτηση των ρεκόρ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά κάτι που προέκυψε στην πορεία καθώς ο ίδιος έκανε απλά κάτι που αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Βέβαια, άλλος ένας λόγος που ο Γερμανός πραγματικά ξεχωρίζει είναι τα δύο υποδόρια εμφυτεύματα στο κεφάλι του που δίνουν την αίσθηση κεράτων. Την ίδια στιγμή, στο σώμα του έχει και άλλα εμφυτεύματα από τεφλόν και σιλικόνη, όπως και μια ακόμη διαφορετική παρέμβαση που δεν είναι άλλη από τους μαγνήτες που έχει τοποθετήσει στις άκρες των δακτύλων του.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από πολλούς τρομακτικό…

Διαβάστε επίσης:

Μενίδι: Μυστήριο με την έκρηξη στο πρώην ξυλουργείο – Στο «μικροσκόπιο» υλικό από κάμερα ασφαλείας (videos)

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που έπεσαν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Βόλος: Νεκρός εργάτης σε καρνάγιο – Έπεσε από γερανό και σκοτώθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47