search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Φωτιά στη Βούλα: Εκκενώνονται ακόμα τέσσερις οικισμοί, γηροκομείο και τα παιδικά χωριά SOS (Video)

04.06.2022 19:55
voula_ekkenwsi

Νέα εντολή για εκκένωση οικισμών στη Βούλα, καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλος.

Πρόκειται για τους οικισμούς: Κάλυμνος, Χέρωμα, Δίλοφο, Εξοχή. Εκκενώνονται επίσης τα παιδικά χωριά SOS που βρίσκονται κοντά στην περιοχή. Μάλιστα, μέσα σε αυτούς τους οικισμούς υπάρχει και γηροκομείο, που φιλοξενεί 300 ηλικιωμένους, το οποίο επίσης εκκενώνεται.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντέλλο, πρόκειται για προληπτική εκκένωση, ώστε να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Με τη συνδρομή του στρατού, της Αστυνομίας και με την κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων από Πελοπόννησο, Στερεά και Δυτική Ελλάδα δίνεται η μάχη για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στα νότια προάστια από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε έκτακτη ενημέρωση, στην οποία προχώρησε λίγο πριν από τις 19:30 η Πυροσβεστική, έγινε γνωστό ότι μάχη δίνεται σε συνολικά 61 δασικές πυρκαγιές σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Φωτιά στον Αετό Καρύστου

Φωτιές Αττικής: Πότε θα υποχωρήσουν οι άνεμοι – Προγνώσεις μετεωρολόγων (Videos)

Σταρ Ελλάς 2022: Καταγγέλλει τον πρώην της για ξυλοδαρμό (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:43