search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση… παραλίας παρά τη φωτιά στον Υμηττό

06.06.2022 19:07
tileorasi_28322_new

Ανέβηκε ο υδράργυρος, κατέβηκε η τηλεθέαση.

Όταν ο «Σασμός» καταφέρνει οριακά να έχει διψήφια τηλεθέαση, το «Φως στο τούνελ» να βλέπει την τηλεθέαση του να κάνει «βουτιά», το καλύτερο πρόγραμμα του Σαββάτου να είναι η (χιλιοπαιγμένη) ελληνική κωμωδία «Ένας ιππότης για τη Βασούλα»-μόλις ένα έκτακτο δελτίο για τις εξελίξεις από τη φωτιά σε Γλυφάδα και  Πανόραμα Βούλας- και την Κυριακή το καλύτερο από πλευρά απόδοσης πρόγραμμα να είναι το ματς Κόσοβο – Ελλάδα για το Nations League με τηλεθέαση οριακά κάτω από 10%, γίνεται αντιληπτό ότι ο κόσμος αποχαιρέτησε ομοθυμαδόν τη μικρή οθόνη.

Ο «Σασμός» με τόσα που συνέβησαν στο επεισόδιο της Παρασκευής (ο Αστέρης παραλίγο να αποκαλυφθεί στην Αργυρώ και το Σταύρο, τα δραματικά μαντάτα για την υγεία της  και το Μανώλη με την Κλαίρη να ξανασμίγουν με ένα παραλίγο ατύχημα, που δεν τα λες και λίγα όλα αυτά) κατάφερε να «τσιμπήσει» 10,4%.  Κάμψη τηλεθέασης περί τις τρείς ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες.

Η «Γη της ελιάς» είδε τον δείκτη τηλεθέασης να σταματά στο 9,9%.  Με τηλεθέαση 5,3%  το τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, το «Φως στο τούνελ», γίνεται αντιληπτό ότι πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν περίπατο.

Η κατάταξη του ημερήσιου Top 10 δεν έχει δραματικές ανακατατάξεις σε σχέση με την ίδια ημέρας της περασμένης εβδομάδας πέρα από την εξόφθαλμη διαφοροποίηση στην τηλεθέαση σε συνολικό επίπεδο.

Παρόμοια εικόνα είχε και το Top 10 του Σαββάτου, παρά και το έκτακτο γεγονός με τη φωτιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα, εξαπλώθηκε με ταχύτητα λόγω των ισχυρών ανέμων και έφθασε έως τη Βάρη αφού πρώτα έκαψε ορισμένα σπίτια και απείλησε πολλά περισσότερα στο Πανόραμα Βούλας.

Για την είδηση ότι εκκενώθηκαν σπίτια στη Βούλα το βράδυ του Σαββάτου 389.000 τηλεθεατές ενημερωθήκαν από έκτακτο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1 και περίπου άλλοι τόσοι επέλεξαν το κεντρικό δελτίο του Σκάι για την ενημέρωση τους.

Στα «καλύτερα» της ημέρας το μεσημεριανό «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού.

Η τηλεόραση το Σάββατο (4/6) είχε σημάδια… εγκατάλειψης. Μια ματιά στο τηλεβαρόμετρο της ημέρας είναι αρκετή.

Στα ρεπό της μυθοπλασίας, την Κυριακή κυρίως, το «Survivor» είχε τηλεθέαση γύρω στο 10%. Και ήταν το καλύτερο της ημέρας. Αυτή τη φορά όμως αν δεν ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κοσόβου- Ελλάδας, που κατάφερε 9,8%, τότε θα ήταν το δημοφιλέστερο της ημέρας αλλά και πάλι με μόλις 7,6%. Άλλο να βλέπει τις παραλίες του «Survivor» ο τηλεθεατής και άλλο να τις απολαμβάνει κάτω από το φεγγάρι. Τι, όχι;

Διαβάστε επίσης:

Διαφημιστική «άνοιξη» διαρκείας για το ραδιόφωνο – «Καταιγισμός» σποτ και το Μάιο (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει από το σπίτι του τον Ακύλα

Παπαδάκης για περιουσία Τράγκα: «Ούτε 150 ζωές δεν φτάνουν – Δημιουργείται θέμα με το “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:41