search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:54
MENU CLOSE

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Συγκρατούμενός του προσπάθησε να τον σκοτώσει», λέει ο δικηγόρος του (video)

07.06.2022 13:29
anagnostopoulos

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μεταφέρθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του εξέφρασε ανησυχίες για την ασφάλεια του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών ήθελε να παραμείνει στον Κορυδαλλό όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό κι έτσι πήγε στο σωφρονιστικό κατάστημα των «σκληρών» ποινικών.

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό επίθεσης σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από άλλον κρατούμενο περιστατικό για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία.

Μιλώντας στον Alpha, το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος είπε: «Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του. Δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά».

«Είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των «Χαΐνηδων», Γιάννης Νόνης – Το συγκινητικό αντίο του συγκροτήματος

Βόλος: Πλήρης ανατροπή σε καταγγελία για ενδοικογενειακή βία – Τον κατήγγειλε γιατί μιλούσε στο Facebook

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης από Αθήνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:53