search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου – Γιατί είχε ζητήσει να μην μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό

06.06.2022 21:10
anagnostopoulos98-new

Τέλος οι φυλακές Κορυδαλλού για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που καταδικάστηκε σε ισόβια και 11 χρόνια για την στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, σε μια υπόθεση που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

Ο καταδικασμένος γυναικοκτόνος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατούνται και άλλοι πέντε συζυγοκτόνοι.

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είχε ζητήσει να μην μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, από αυτές στον Κορυδαλλό, καθώς επικαλέστηκε ότι δέχεται απειλές από άλλους κρατούμενους.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του AΝΤ1, στη συγκεκριμένη φυλακή κρατείται ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του πιλότου, ο πελάτης του είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Ακόμη, σημείωσε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε πανεπιστήμιο, ώστε να μπορεί να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός για την κεραυνική δραστηριότητα τις επόμενες ώρες

Ποινική δίωξη στον Βρετανό που επιχείρησε να βάλει φωτιά στη λίμνη Μπελέτσι

Φωτιά στη Βούλα: Βίντεο από drone αποκαλύπτει τη μεγάλη καταστροφή – Χιλιάδες στρέμματα έγιναν στάχτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:30