search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.06.2024 07:54
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη στον Βρετανό που επιχείρησε να βάλει φωτιά στη λίμνη Μπελέτσι

06.06.2022 20:01
Vretanos empristis430new

Για κακούργημα διώκεται ο επίδοξος Βρετανός εμπρηστής που συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να βάλει φωτιά στη λίμνη Μπελέτσι, με κεριά.

Του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό σε δάσος από τις εισαγγελικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος Βρετανός προσήχθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος Αυλώνα έπειτα από καταγγελίες πολιτών, που είπαν ότι επιχειρούσε να βάλει φωτιά στην περιοχή, κοντά στη λίμνη Μπελέτσι.

Το περιστατικό κοντά στη λίμνη Μπελέτσι εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Ο 31χρονος μόλις κατάλαβε πως έγινε αντιληπτός επιχείρησε να διαφύγει ωστόσο σε κοντινή απόσταση από το σημείο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ τη φωτιά έσβησαν οι πολίτες πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 31χρονος είχε τοποθετήσει τα κεριά πάνω σε πευκοβελόνες με αποτέλεσμα, εάν δεν είχε γίνει αντιληπτός, η φωτιά να έπαιρνε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών με τη ζέστη και τον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Άραξος: Στο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που όρμησε στην είσοδο στρατοπέδου

Αυτοκτονία γυμναστή: Στο φως το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας– Τι ζητά η 50χρονη που «φωτογραφίζει» ως υπεύθυνη ο αυτόχειρας

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται από μαθητές του για ασέλγεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.06.2024 07:54