search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» είχε πει σε φίλη της η 59χρονη (Video)

07.06.2022 21:26
astynomia_new

Φόβους για την ζωή της φέρεται να είχε εκφράσει η 59χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή στη Δράμα από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με  την εκπομπή «T-Live» του Alpha, φίλη του θύματος αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε εξομολογηθεί το φόβο της ότι μπορεί ο σύζυγός της να τη σκοτώσει, επειδή ήθελε διαζύγιο. «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» φέρεται να είχε πει η 59χρονη στη φίλη της.

Παρά το γεγονός ότι οι γείτονες και οι χωριανοί του ζευγαριού μιλούν για ένα ζευγάρι που δεν τσακωνόταν και δεν είχε προβλήματα, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί και έντονοι.

«Κάποιοι άνθρωποι που μένουν πιο κοντά μου είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμό. Άλλοι λένε ότι τον άκουσαν στις 22:30, άλλοι λένε στις 23:00 αλλά μέχρι εκεί» λέει στην εκπομπή «T-live» μία γειτόνισσα.

«Εγώ τους έβλεπα όποτε πήγαινα στο μαγαζί, μια χαρά ήταν» λέει συγγενής του 64χρονου. «Αρνάκι ήταν, όχι νευρικός. Ήταν ψυχούλα, πολύ καλό παιδί. Και η γυναίκα του, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί. Τακτοποιημένα τα παιδιά του και ο ίδιος, ούτε οικονομικά προβλήματα είχαν. Και τις βόλτες τους έκαναν και τις διακοπές τους είχαν, ήταν πολύ καλά. Τώρα τι έγινε… πέσαμε από τα σύννεφα, δεν το πιστεύαμε» αναφέρει συγγενής του 64χρονου.

«Εμείς καλά τους βλέπαμε, τώρα τι γινόταν μέσα στο σπίτι δεν ξέρουμε. Δεν ήταν και η γυναίκα που θα πήγαινε ας πούμε στη γειτονιά να πιει καφέ, όπως το κάνουμε στα χωριά. Τώρα ακούστηκε ότι θα χώριζαν» αναφέρει άλλη γειτόνισσα του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του ζευγαριού αναζήτησε τους γονείς της και βρέθηκε μπροστά στο φρικτό θέαμα.

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η επιθυμία του να περάσει στη Νομική – Τι άλλο ζήτησε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά επανεξέταση στο δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας – Θέλει να αναλάβει η ίδια το κόστος

Πάνος Καμμένος: Έλα Τσαβούσογλου μαζί με τον Ερντογάν… Θα σας λιώσουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09