search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:28
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά επανεξέταση στο δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας – Θέλει να αναλάβει η ίδια το κόστος

07.06.2022 20:50
roula_new

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη, αλλά και να γίνει η επαλήθευση DNA στα 7 νέα φιαλίδια αίματος της μικρής.

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος.

Με εντολή της ανακρίτριας, η εξέταση DNA στα φιαλίδια πάντως έχει ήδη ανατεθεί στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η πλευρά Πισπιρίγκου όμως ζητά με νέο αίτημα να γίνει ταυτόχρονα ο ίδιος έλεγχος και σε άλλο εργαστήριο -δικής της επιλογής- και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Τοξικολογίας & Εγκληματολογικής Χημείας στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη είναι διατεθειμένη να αναλάβει η ίδια το κόστος που σύμφωνα με πληροφορίες του Mega δεν αποκλείεται να φτάνει και τα 5.000 ευρώ, αν φυσικά το επιτρέψει η ανακρίτρια.

«Όταν υπάρχει κρατικό εργαστήριο το οποίο έχει διαταχθεί από τον ανακριτή να κάνει κάποιες εξετάσεις τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει επανεξέταση, δεν είθισται να ζητά δεύτερη εκτίμηση» επισήμανε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Διαβάστε επίσης

Απασφάλισε ο Ζελένσκι – Επίθεση σε Μακρόν: Για να είσαι ηγέτης, πρέπει και να φέρεσαι ως ηγέτης

Νότιγχαμ Φορεστ: Με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών βάζει πλώρη για τίτλους – Τι γράφουν οι Times

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι μαρτυρίες των γειτόνων – Ο δράστης έμεινε για ώρα δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του πριν αυτοκτονήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:28