search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Νότιγχαμ Φορεστ: Με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών βάζει πλώρη για τίτλους – Τι γράφουν οι Times

07.06.2022 20:25
nottingham65-new

Στην Premier League επέστρεψε μετά από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι Times φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα του αγγλικού συλλόγου.

Στόχος να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία και με τον καιρό να διεκδικήσει και τίτλους.
Σύμφωνα με τους Times ο Στιβ Κούπερ θα έχει στη διάθεσή του μπάτζετ της τάξεως των 75 έως 100 εκατομμυρίων λιρών για να «χτίσει» τη Νότιγχαμ Φόρεστ της Premier League.

Προπονητής της Νότιγχαμ θα παραμείνει φυσικά ο Στιβ Κούπερ, ο άνθρωπος που την «ανέβασε» στην μεγάλη κατηγορία  με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σημειώνει προ ημερών για τον νεαρό προπονητή: «Αν ο Στιβ έχει τους κατάλληλους παίκτες, τις κατάλληλες προσωπικότητες, με χάρισμα στο παιχνίδι τους, σε συνδυασμό με τη μαζική υποστήριξη της περιοχής, θα κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Προέρχομαι από μια χώρα που έχει πίσω της μεγάλη ιστορία».

Το ρεπορτάζ των Times αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι οι μοναδικές ομάδες που δαπάνησαν ένα τέτοιο ποσό ήταν Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.
Πρώτος στόχος είναι ο Τζεντ Σπενς που έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα. Η Νότιγχαμ θέλει να τον κρατήσει και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μίλντεσμπρο αλλά είναι στο στόχαστρο της Τότεναμ και της Άρσεναλ.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι θα δαπανηθούν και 5,5 εκατομμύρια για το προπονητικό κέντρο και την ανάπτυξη της Ακαδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Χριστοδούλου: Η μεγάλη επιστροφή – Αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ στον Πανιώνιο

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόταση-«μαμούθ» στον Ζιντάν – Του προσφέρει 25 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Γκόραν Σάνκοβιτς: Νεκρός στα 42 του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:44