search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:45
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Συνεχίζεται με νέα επεισόδια ο «Όρκος»

10.06.2022 08:51
orkos new

Συνεχίζεται,  ο «Όρκος» στην ΕΡΤ.

Η σειρά αναμένεται να λάβει έγκριση από το ΔΣ της εταιρείας και το σενάριο θα εξελιχθεί με νέα πρόσωπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Ο όρκος», είναι ένα συγκλονιστικό σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Γάλλος, Λουκία Μιχαλοπούλου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Σήφης Πολυζωίδης, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Νίκος Πουρσανίδης, Μανώλης Εμμανουήλ, Αρετή Τίλη, Ντίνα Αβαγιανού, Γιώργος Μπανταδάκης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Βίκη Χαλαύτρη, Βένια Σταματιάδη, Νεφέλη Παπαδερού, Αλεξία Σαπρανίδου, Λάμπρος Κωνσταντέας, Άλκηστις Ζιρώ, Γεωργία Σωτηριανάκου, Βασιλική Διαλυνά, Ελένη Στεργίου, η μικρή Μαρία Σιαράβα κ.α.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λιάγκας: Το παρ’ ολίγον ατύχημα με τον Τζόρτζεβιτς – «Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά»

Ο «Σασμός» έκανε comeback και η τάξη στην τηλεθέαση αποκαταστάθηκε

«Stranger Things»: Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς για την πέμπτη και τελευταία σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50