search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:25
MENU CLOSE

Το VICE Greece απέκτησε το δικό του κανάλι στο YouTube

10.06.2022 09:15
VICE GREECE ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE

Κάποιες φορές οι αριθμοί αλλά και κάποια ακόμα στοιχεία έχουν σημασία και νόημα.

Έχουμε και λέμε: περισσότεροι από 440 παραγωγές ελληνικών ντοκιμαντέρ αλλά και μικρότερες παραγωγές βίντεο, συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 150 ωρών, όλα προϊόντα ερευνητικού οπτικοακουστικού υλικού, ευρεία γκάμα θεμάτων- εκτενών ρεπορτάζ για θέματα που πιθανόν ελάχιστα άλλοι οργανισμοί ενημέρωσης τολμούν να «φωτίσουν», θέματα για κοινωνικές συμπεριφορές και τάσεις, πρόσωπα, μουσική, σεξ και σχέσεις, αθλήματα, σε μόλις οκτώ χρόνια λειτουργίας.

Ταινιοθήκη δηλαδή- και μάλιστα με υλικό τεκμηρίωσης- που μπορεί να σταθεί ανεξάρτητα και αυτόνομα.

Και κάπως έτσι το Vice Greece, που απέσπασε τον περίβλεπτο τίτλο «Ψηφιακού ΜΜΕ της χρονιάς» (Digital Medium of the Year), το 2021, στα βραβεία DIME, απέκτησε προσφάτως το δικό του κανάλι στην παγκόσμια πλατφόρμα του YouTube (www.youtube.com/channel/UCSq1ofKOmKQLGgLmDrDr7Kg).

Στα υπόψη επίσης ότι έχει αποσπάσει 19 βραβεία για τα πρωτοποριακά ρεπορτάζ του, πανελλαδικά και διεθνώς.  Και με τον τρόπο του αποτελεί προστιθέμενη αξία στον μητρικό πρωτοπόρο πολυθενικό οργανισμό ενημέρωσης κομίζοντας την εμπειρία, την αισθητική και την τολμηρή προσέγγιση του στα θέματα που αναδεικνύει, λόγοι που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους ισχυρότερους τίτλους Ενημέρωσης με νεανικά χαρακτηριστικά, με εκατομμύρια φόλοουερς σε κοινωνικά δίκτυα και ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Συνεχίζεται με νέα επεισόδια ο «Όρκος»

Γιώργος Λιάγκας: Το παρ’ ολίγον ατύχημα με τον Τζόρτζεβιτς – «Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά»

Ο «Σασμός» έκανε comeback και η τάξη στην τηλεθέαση αποκαταστάθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:21