search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:18
MENU CLOSE

Επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα – Θα πάθετε ό,τι και οι προγονοί σου»

12.06.2022 20:38
erdogan-34-new

Νέα επίθεση τόσο στην Ελλάδα όσο και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ξεκινώντας από την άσκηση EFES2022, που παρακολούθησε μαζί με τον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο Ερντογάν τόνισε ότι από εκεί στάλθηκαν συγκεκριμένα μηνύματα, με συγκεκρικένο αποδέκτη. «Ξέρετε πού και φαίνεται ότι το κατάλαβαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα ο Ερντογάν προειδοποίησε τους Έλληνες να προσέξουν μην πάθουν όσα οι παππούδες τους.

Διεμήνυσε μάλιστα πως «η μαγκιά αυτού του λαού» δεν χάφτει τέτοιες συμπεριφορές, για να προσθέσει ότι «όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο».

«Θα είναι βαρύ το τίμημα» συνέχισε τις απειλές ο Ερντογάν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμα φορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού και στις ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε «εγώ σε φιλοξένησα, σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους αλλά μετά από λίγες μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες εναντίον μας. Ενάντια στα F-16. Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Νέα Δημοκρατία οδηγεί σε μαζική απόλυση τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ»

ΥΠΕΞ: «Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία» τα προκλητικά τουρκικά δημοσιεύματα

Ανδρουλάκης: Όχι εξωτερική πολιτική με πυροτεχνήματα – Την Κυριακή των εκλογών θα κριθούν οι προθέσεις όλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:16