search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:10
MENU CLOSE

Υπόθεση κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος (Video)

12.06.2022 23:15
coca15

Προσπάθεια να μειώσουν τον ρόλο τους στο καρτέλ της κοκαΐνης με διεθνή δράση, που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως κάνουν οι τέσσερις συλληφθέντες Βρετανοί για την υπόθεση.

«Αποδεχόμαστε μεγάλο μέρος της ευθύνης, ωστόσο ο ρόλος μας δεν είναι τόσο αρχηγικός όσο τον έχουν εμφανίσει οι Αρχές. Δεν ήμασταν τόσο ψηλά στην ιεραρχία του κυκλώματος». αναφέρουν οι συλληφθέντες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα πάντως, φαίνεται πως οι 4 συλληφθέντες που νοίκιασαν την πολυτελή βίλα στη Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκαν ως επιπλάδες, είχαν δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι δράστες νοίκιαζαν διαμερίσματα και εμφανίζονταν ως επενδυτές. Έτσι παραλάμβαναν ανενόχλητοι τις ποσότητες κοκαΐνης και τις διοχέτευαν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, άλλαζαν τόπο κατοικίας για να μην δίνουν στόχο και γίνονται αντιληπτοί. Συνέχιζαν τη δουλειά τους, από το επόμενο λιμάνι που επέλεγαν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το εξωτερικό, επιχειρούν τώρα να εντοπίσουν και το πέμπτο άτομο που έχει ταυτοποιηθεί, θεωρείται ο αρχηγός του καρτέλ και είναι αδελφός ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε παραλία – Άγνωστα τα αίτια θανάτου

Ρέθυμνο: Νεκρός από πυροβολισμούς 22χρονος άντρας – Διαφεύγει της σύλληψης ο δράστης

Καλλιθέα: Συνελήφθη η 51χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:09