search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Τριφυλία: Συλλήψεις κατασκηνωτών για κατοχή ναρκωτικών

12.06.2022 17:26
Προφυλακιστέος ο 52χρονος δάσκαλος που ασελγούσε σε παιδιά - Media

Έπειτα από μια αιφνιδιαστική επιχείρηση έρευνας των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα μη οργανωμένο κάμπινγκ σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας, αποκαλύφθηκε ότι κάποιοι από τους κατασκηνωτές καλλιεργούσαν ή κατείχαν ναρκωτικά.

Συνολικά, συνελήφθησαν έξι άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 29 ως 73 χρόνων, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 12,9 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 13 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,30 μέτρου και δυο τσιγαριλίκια.

Σε βάρος των κατασκηνωτών σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Διαβάστε επίσης:

Σήφης Βαλυράκης: Συγκλονίζει το πόρισμα του ανακριτή – «Τον σκότωσαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Θάνατος τριών παιδιών Πάτρα: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για Μαλένα και Ίριδα – Πότε θα παραδοθεί το πόρισμα των ιατροδικαστών

Σέρρες: Επιχείρηση διάσωσης τραυματία ορειβάτη στο Λαϊλιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50