search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από την αστυνομική έφοδο στο καρτέλ της κοκαΐνης – Καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα ο ένας

10.06.2022 17:05
efodos-thessaloniki

Τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης διακινούσαν οι τέσσερις επίδοξοι Εσκομπάρ που πιάστηκαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από έφοδο στο κρησφύγετό τους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο επικεφαλής της ομάδας, που βρίσκεται στην Κολομβία, διακινεί το 10% της κοκαΐνης σε όλο τον κόσμο.

Μόνο στις δύο εφόδους των αστυνομικών στην Καλαβρία της Ιταλίας και στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε περίπου ένας τόνος κοκαΐνης. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε Ελλάδα και Ιταλία κατάσχεσαν 951 κιλά κοκαΐνης η αξία της οποίας εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 45 ετών, είναι σκληρός μαφιόζος ο οποίος καταζητούνταν από τους Βρετανούς, καθώς στην Αγγλία έχει προχωρήσει για λογαριασμό του καρτέλ στο βασανισμό ενός ατόμου το όποιο στη συνέχεια έκαψε ζωντανό.

Μάλιστα ο αδερφός του 45χρονου είναι από τα υψηλόβαθμα στελέχη του καρτέλ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Οι ελληνικές αστυνομικές αρχές δημοσιοποίησαν ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποίησαν την έφοδο στο καρτέλ των ναρκωτικών.

Στο βίντεο εμφανίζονται αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί να πραγματοποιούν έφοδο στο σπίτι που ζούσαν τα μέλη της οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 4.493 νέα κρούσματα – 17 νεκροί, 110 διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που πυροβολούσε αδιακρίτως – Ελεύθερος ο αδερφός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15