search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Έρχεται παρέμβαση για τη βενζίνη – Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

14.06.2022 21:49
mitsotakis-ert-mouseio-akropolis-new

Για όλα τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας τοποθετείται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά,

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει παρεμβάσεις για την τιμή της βενζίνης, οι οποίες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. «Ο τρόπος που έχουμε δράσει μέχρι σήμερα, δίνει και το περίγραμμα για το πώς θα κινηθούμε από εδώ και πέρα», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας ότι η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους, ενώ όπως σημειώνει, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, επισημαίνει ότι «διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε», προσθέτοντας πως οι αιτιάσεις της Τουρκίας, όπως προκύπτουν από την επιστολή που είχε αποστείλει στον ΟΗΕ, είναι τελείως παράλογες.

Διαβάστε επίσης:

Πώς περιγράφουν το επεισόδιο με τον Ακάρ οι Έλληνες βουλευτές

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Η Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στις υποθέσεις που κλονίζουν την εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα

ΛΑΡΚΟ: Την Τετάρτη το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:57