search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:47
MENU CLOSE

Champions League: Με Μακάμπι Χάιφα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

15.06.2022 15:53
oly_new

Δεν του «χαμογέλασε» η κλήρωση του Ολυμπιακού, καθώς στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» θα βρεθεί ο θεωρητικά δυσκολότερος από τους αντιπάλους που ήταν η Μακάμπι Χάιφα.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, ενώ θα μπορούσε να κληρωθεί είτε με το ζευγάρι Ντουντελάνζ/Τίρανα (έπεσε με την Κλουζ), είτε με το ζευγάρι Μάριμπορ/Σαχτιόρ (έπεσε με την Σέριφ), είτε με ζευγάρι Σάμροκ/Χιμπέρνιαν (κληρώθηκε με τη Λουντογκόρετς).

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε μια χώρα που δεν έχει καλή παράδοση, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» στα προκριματικά του Champions League έχουν αποκλειστεί από την Χάποελ Μπερ Σέεβα και στα προκριματικά του Europa League έχουν αποκλειστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός θα έχει τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» (στις 26 ή 27 Ιουλίου), ενώ το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Ιουλίου στη Χάιφα.

Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη

Ορθάνοικτος φαντάζει ο δρόμος των ΠΑΟΚ και Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς η σημερινή κλήρωση έφερε στον δρόμο του «Δικεφάλου» τη Λέφσκι Σόφιας και σε αυτόν των «κιτρίνων» την Γκόμελ από τη Λευκορωσία.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 28 Ιουλίου, με τα πρώτα ματς να είναι εκτός έδρας και τα δεύτερα αμφότερα στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος και των δύο ομάδων είναι προφανώς η πρόκριση, αποφεύγοντας τις εκπλήξεις και μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference στις 18 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω κλήρωση.

Διαβάστε επίσης

The Ellinikon Park: Έρχεται και θα είναι μεγαλύτερο από το Hyde Park του Λονδίνου -Τι θα είναι έτοιμο έως το 2025

Αρπαγή βρέφους στην Ηλεία: Συνελήφθη ο πατέρας, επέστρεψε στη μητέρα του το μωρό

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις χθεσινές πλημμύρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:47