search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:03
MENU CLOSE

«Περίπατο» στην τηλεθέαση έκανε η «Γη της ελιάς»

15.06.2022 18:32
gi-tis-elias

Κορυφαία προτίμηση των τηλεθεατών την Τρίτη (14/6) αναδείχθηκε η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Φίλιππος και η Βασιλική πήγαν στη Σύμη και εκπλήρωσαν το τάμα τους, κατά το σενάριο, στον αρχάγγελο Μιχαήλ. Στο μεταξύ η Αρετή ανακοίνωση οριστικώς και αμετακλήτως ότι φεύγει και ο Πότης με το Λεωνίδα περπατώντας στα βουνά έγιναν μάρτυρες ενός πολύ τρυφερού ενσταντανέ.

Βέβαια όλα αυτά και πολλά ακόμα ήταν ο κυρίαρχος λόγος που ώθησαν 1.169.000 τηλεθεατές να δουν το επίμαχο επεισόδιο, όμως πρέπει- μάλλον- να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι ο Alpha «απέναντι» είχε  την εκπομπή με τις- ξεπερασμένες- φάρσες «Τί φάση;» και την απευθείας μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα (Αγγλία- Ουγγαρία) στο πλαίσιο του Nations League.

Η απουσία του «Σασμού» δεν ωφέλησε τις «Άγριες μέλισσες» που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων. Είχαν ελάχιστα μειωμένη τηλεθέαση συγκριτικά με το επεισόδιο της Δευτέρας.

Αν και τρίτο το «Survivor» είχε, επίσης, μικρότερη απόδοση (αισθητή όμως) σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Και πάλι τέσσερις θέσεις του Top 10 κατελήφθησαν από τηλεπαιχνίδια, ανοδική τάση καταγράφει το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, το μόνο από το σύνολο των δελτίων που εμφανίζει μια κάποια σταθερότητα στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο της Nielsen, ενώ στην έβδομη θέση πλασαρίστηκε το ειδησεογραφικό «Live news».

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Η δύσκολη δοκιμασία και η σεφ-έκπληξη (Video)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών

Ινστιτούτο Reuters: Οι καταθλιπτικές ειδήσεις προκαλούν αποστροφή της κοινής γνώμης – Μονοψήφιοι οι δείκτες εμπιστοσύνης στην Ελλάδα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50