search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Ρατσιστική επίθεση στο ΟΑΚΑ καταγγέλλει ο Ντόρσεϊ: «Δεν μπορείτε να με λέτε μαϊμού»!

15.06.2022 10:38
tylor_dorsey_new

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στο twitter κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι τον αποκαλούσαν μαϊμού στο ΟΑΚΑ!

«Δεν έχω πει ποτέ τίποτα για τους οπαδούς και ούτε με νοιάζει τι λένε αυτοί, όμως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δεν μπορεί να αποκαλούν παίκτες μαϊμούδες, έχουν και αυτοί μαύρους αθλητές στην ομάδα τους»έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους πιο καθοριστικούς παίχτες στον δεύτερο τελικό της σειράς των τελικών καθώς ήταν… καυτός στην τρίτη περίοδο και βοήθησε τον Ολυμπιακό να μετατρέψει το 46-32 σε 56-61.

Σε αυτό το διάστημα, ο γκαρντ των ερυθρόλευκων πέτυχε 14 πόντους στο διάστημα αυτό, έχοντας 2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 1/1 βολή, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία των Σεντ Ετιέν, Ανζέ και συλλήψεις τριών ατζέντηδων

Ζεράρ Πικέ: Μετά την Σακίρα, τέλος και η Μπαρτσελόνα;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεφάντωσε μαζί με τα αδέρφια του σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:00