search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Η πρώτη συνάντηση με τους εργαζόμενους του Twitter – Η αναφορά… στους εξωγήινους και η πιθανότητα απολύσεων

16.06.2022 21:46
elon_new

Ο Έλον Μασκ μίλησε την Πέμπτη (16/6) για πρώτη φορά στους εργαζόμενους του Twitter κάνοντας… αναφορά στους εξωγήινους και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της Space X απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε το Twitter δήλωσε «Λατρεύω το Twitter», «πολλά από αυτά που μαθαίνω τα μαθαίνω στο Twitter».

Χαρακτήρισε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως έναν «εξαιρετικό τρόπο για να στείλεις ένα μήνυμα» και πρόσθεσε «μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μαλλιά τους για να εκφραστούν, εγώ χρησιμοποιώ το Twitter».

Ως προς τον στόχο που έχει για το μέσο τον προσδιόρισε στο 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες καθημερινά. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχει ανακοινώσει το Twitter το πρώτο τρίμηνο του 2022 είχε 229 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες καθημερινά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απολύσεων ο Μασκ απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την οικονομική κατάσταση της εταιρείας προσθέτοντας ωστόσο: «Εξαρτάται. Η εταιρεία πρέπει να είναι υγιής. Αυτή τη στιγμή το κόστος υπερβαίνει τα έσοδα». Στη συνέχεια έκανε λόγο για απαιτούμενο εξορθολογισμό στον αριθμό του προσωπικού, διαφορετικά το Twitter δεν θα μπορέσει να αναπτυχθεί.

Ολοκληρώνοντας την αναφορά του στο θέμα των απολύσεων είπε ότι «Όποιος συνεισφέρει στην εταιρεία δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα».

Ο Μασκ μίλησε επίσης για την ύπαρξη εξωγήινων και άλλων διαστημικών πολιτισμών κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που διήρκεσε μία ώρα και την οποία συντόνισε στέλεχος του Twitter.

Διαβάστε επίσης

Δύο κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ξεπέρασα την κατάθλιψη με φάρμακα και ψυχίατρο

Φυλακές Κορίνθου: Κρατούμενοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σωφρονιστικό υπάλληλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30